april 4, 2016

SMEDEN FRA ÅRRE ER BLEVET LANGVARIG ØMHED OG EN SLIDT RYG KVIT

Indtil år 2000 havde jeg min smedeforretning i Årre med 5-10 ansatte, og det var alt for tidlig jeg afhændede den – men min ryg og ben kunne ikke mere. Jeg har gået til kiropraktor, spist movizin som Bent Burg anbefaler i ½ år – og det hjalp ikke. I oktober sidste år kom Hanne […]

Indtil år 2000 havde jeg min smedeforretning i Årre med 5-10 ansatte, og det var alt for tidlig jeg afhændede den – men min ryg og ben kunne ikke mere. Jeg har gået til kiropraktor, spist movizin som Bent Burg anbefaler i ½ år – og det hjalp ikke.

I oktober sidste år kom Hanne i snak med en person som brugte yumi og aktiv og anbefalede at vi tog kontakt til Sundhedsshoppen, Kirsten Bak Hansen v/ Sig. Efter at jeg havde taget aktiv og yumi samt pulz til at forbedre bevægelighed og gennemstrømning i 3 måneder gik det bedre og bedre. I dag har jeg det godt og fejler ikke noget.

Og nu tager jeg kun aktiv og yumi mandag – onsdag og fredag, og pulz til blodgennemstrømning tager jeg dagligt.

Om Kirsten Bak Hansen
Kirsten Bak Hansen er indehaveren af Sundhedsshoppen og er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed (tidl. også uddannet som ernærings- og husholdningsøkonom). Kirsten hjælper folk med at opnå en bedre livskvalitet ved at forbedre deres helbred.
Ring til Kirsten
Sundhedsshoppen
Vesterbækvej 44
6800 Varde
Få det seneste nye
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
© 2022 Sundhedsshoppen ― Se handelsbetingelser.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram