Har du svært ved at rejse dig fra en lænestol?

Forside / Blog / Dette indlæg

Landmand med slidte knæ: – Nu kan jeg rejse mig fra en stol uden problemer

Sådan fortæller 59-årige Hans Jørgen Baagø, Brørup, der bor på sine forældres nedlagte landbrugsejendom som han overtog i 2007, og som i årevis har døjet med ømme og slidte knæ.

59-årige Hans Jørgen Baagø, Brørup, der bor på sine forældres nedlagte landbrugsejendom som han overtog i 2007, og som i årevis har døjet med ømme og slidte knæ.

Og det var årtier med ømhed og begrænsninger, der fik Hans Jørgen til at søge efter alternativ behandling for sine slidte og ømme knæ, og hvor han stødte på en artikel om Sundhedsshoppen v/Kirsten Bak Hansen.

– Efter at jeg for mere end 30 år siden, forstuvede min fod, er det langsom gået den forkerte vej. De sidste par år har det været en daglig kamp at komme i gang om morgenen. Når først leddene er kommet i gang, gik det bedre. Jeg havde også svært ved at rejse mig fra en stol, fordi mine slidte, ømme knæ, værkede hver gang jeg skulle rejse mig. Jeg har fået et røntgenbillede at mit knæ, som viser slitage i knæet, hvilket der ikke rigtig kan gøres noget ved– troede jeg, griner Hans Jørgen.

Men så læste jeg en artikel, om en landmand som var blevet hjulpet af nogle naturlige kosttilskud fra Sundhedsshoppen, ejet af Kirsten Bak Hansen, Varde. Jeg kontaktede Kirsten i april i år, fordi jeg synes det blev værre og værre med både min fod og mit knæ, fortæller Hans Jørgen, og fortsætter:

– Efter at jeg for nogle år siden skiftede arbejde og nu står meget mere på mit arbejde end tidligere, er det blevet værre. Det går faktisk bedst, når jeg er i gang og går i stedet for at stå stille. Siden 2019 har jeg arbejdet hos Pro automatic som laver eltavler. Det er et meget stille stående arbejde, og selvom vi har nogle måtter at stå på, blev det værre og værre med mine led.

Kontaktede Sundhedsshoppen

Gennem artiklen fandt jeg ud af, at der faktisk er noget der kan hjælpe på et slidt knæ og fodled.

Kirsten fra Sundhedsshoppen, fortalte om nogle 100 procent naturlige kosttilskud fra Tyskland, blandt andet proteinstoffet kollagen, som hun hævder over tid opbygger brusken.

– Da denne opbygning tager lang tid, anbefalede Kirsten mig også at spise et produkt, yumi, som består af havtang, som renser ud i affaldsstofferne samt skaber balance i systemet. Samt et andet produkt pulz, som indeholder saft fra bark fra franske fyrretræer, der er med til at optimere kredsløbet. For mig lød det lidt for godt til at være sandt, husker Hans Jørgen.

– Jeg tvivlede på, at sådan nogle naturlige ingredienser kan hjælpe på slitage i leddene, men jeg var kommet dertil, at jeg var nødt til at gøre noget, hvis jeg skulle fortsætte med mit arbejde, fortæller Hans Jørgen videre.

God effekt

Hans Jørgen Baagø startede med fire forskellige kosttilskud fra Sundhedsshoppen.

– Da jeg ikke i forvejen tog nogle former for vitaminer og mineraler, mente Kirsten at det ville være godt for min krop at tage yderligere et produkt, idet hun mener at mennesker + 50 år generelt spiser for lidt til at få tilstrækkeligt at de essentielle vitaminer og mineraler.

– Ens kaloriebehov falder, og derfor spiser vi mindre, når vi bliver ældre. Der skal f.eks. 3,2 kg broccoli til om dagen for at få dækket behovet for calcium, lyder det fra Kirsten Bak Hansen, der samtidig understreger, at ikke alle oplever samme store effekt som Hans Jørgen Baagø, i forbindelse med Sundhedsshoppens produkter.

– Jeg må nok indrømme, at selvom jeg var skeptisk, har det hjulpet rigtig meget på både mine knæ og fødder. Jeg har slet ikke de samme problemer med at komme i gang om morgenen eller at rejse mig fra en stol. Det er ikke helt væk endnu, men det er blevet meget, meget bedre, så jeg vil i hvert fald fortsætte, så jeg kan passe mit arbejde, slutter Hans Jørgen Baagø.