NEJ TAK TIL NYE HOFTER

Forside / Blog / Dette indlæg

77-årige Ninna fra Nordsjælland ringede til mig lørdag formiddag d. 3. september – hun ville blot lige sige tusind tak for produkterne aktiv og Yumi, som hun har taget i længere tid. Hun var løbet tør og havde ikke taget produkterne i 8 dage – hvilket hun kunne begynde at mærke i hendes hofter, så det var med at komme i gang igen. Ninna var indstillet til at få 2 nye hofter pga. ømhed og at hofterne var slidte – men jeg har sagt NEJ TAK. Med Yumi og aktiv har jeg ikke de stikkende gener længere og jeg har det godt. Endda også mine slidte, ømme fingre er blevet bedre, så – nej – jeg skal ikke risikere at blive indlagt og komme hjem med nye problemer som mange får på sygehuset. Jeg klarer mig heldigvis med aktiv og Yumi, slutter Ninna og siger endnu engang tak for hjælpen.