juni 1, 2016

HURTIGERE BEDRING MED BRUG AF AKTIV OG YUMI

Lisbet Rasmussen, Århus. Forstuvede sin fod i uge 2 2016 på langrends ski, og havde i mange måneder problemer foden og ømhed mend hun gik. Efter lang tids overvejelse begyndte hun for ca. 3 uger siden at tage aktiv og yumi. Jeg føler mig overbevist om at både yumi og aktiv har en effekt og […]

Lisbet Rasmussen, Århus.

Forstuvede sin fod i uge 2 2016 på langrends ski, og havde i mange måneder problemer foden og ømhed mend hun gik. Efter lang tids overvejelse begyndte hun for ca. 3 uger siden at tage aktiv og yumi.

Jeg føler mig overbevist om at både yumi og aktiv har en effekt og hvis det skulle være placebo, så er det for mig ligegyldigt.

Jeg kan ikke sige at effekten alene skyldes 3 ugers forbrug af Aktiv og Yumi for jeg har også været flittig med at få laserlys (1-2 gange om ugen i 2 mdr.) hos kiropraktoren, tage ”svinekæbe produkt” (2 mdr.) og tiden taler jo også for en bedring, så et entydigt svar kan jeg ikke give, men jeg oplever en klar bedring i foden. Knuden svinder langt om længe ind her 14 uger efter forstuvningen. Jeg var begyndt at blive noget stiv i fødderne om morgen og døjede med at træde med bare tæer, men jeg oplever også en forbedring i fødderne og en dejlig udglatning af overgangsalderens bekymrende ansigt rynker. Jeg oplever at min krop bliver yngre.

Om Kirsten Bak Hansen
Kirsten Bak Hansen er indehaveren af Sundhedsshoppen og er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed (tidl. også uddannet som ernærings- og husholdningsøkonom). Kirsten hjælper folk med at opnå en bedre livskvalitet ved at forbedre deres helbred.
Ring til Kirsten
Sundhedsshoppen
Vesterbækvej 44
6800 Varde
Få det seneste nye
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
© 2022 Sundhedsshoppen ― Se handelsbetingelser.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram