februar 9, 2016

NU KAN VERA IGEN BRUGE SINE FINGRE

Vera Sørensen, 69 år har hele livet arbejdet hårdt i landbruget. De sidste par år har været hårde, idet hun har haft ømme hænder og fingere. Det har været svært at modtage småpenge når jeg var ude at handle, fordi jeg kunne ikke samle dem op fra skranken fortæller Vera, og viser, at hun ikke […]

Vera Sørensen, 69 år har hele livet arbejdet hårdt i landbruget. De sidste par år har været hårde, idet hun har haft ømme hænder og fingere. Det har været svært at modtage småpenge når jeg var ude at handle, fordi jeg kunne ikke samle dem op fra skranken fortæller Vera, og viser, at hun ikke for 2 måneder siden var i stand til at lukke hendes hænder. Men efter at jeg i et par måneder har taget yumi og aktiv kan jeg igen bruge mine fingre til finmotorik. Faktisk kunne jeg allerede efter 1 uge lukke mine hænder, og det er ikke ømt længere, fortæller en glad - meget glad Vera. Desuden har jeg ikke ømme tæer. De gener jeg havde der er også næsten forsvundet.

Om Kirsten Bak Hansen
Kirsten Bak Hansen er indehaveren af Sundhedsshoppen og er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed (tidl. også uddannet som ernærings- og husholdningsøkonom). Kirsten hjælper folk med at opnå en bedre livskvalitet ved at forbedre deres helbred.
Ring til Kirsten
Sundhedsshoppen
Vesterbækvej 44
6800 Varde
Få det seneste nye
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
© 2022 Sundhedsshoppen ― Se handelsbetingelser.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram